Grote Omnium / Volledig Casco

Zelfs wanneer je in fout bent

Zonder vrijstelling

De omniumverzekering betreft een niet – verplichte verzekering die de schade aan uw eigen wagen (zelfs wanneer u zelf in fout bent) vergoedt. Deze vergoeding geldt evenzeer bij brand, diefstal, glasbraak of natuurkrachten en bovendien wordt voor deze laatste 4 waarborgen GEEN vrijstelling afgehouden. Het betreft eigenlijk een bijkomend aantal waarborgen ter aanvulling van de klassieke BA en rechtsbijstand. 

De waarborg ‘Eigen schade’ dekt alle schade aan de wagen (ongeval in fout, vb tegen uw eigen garage rijden, vandalisme, vluchtmisdrijf van de aanrijder, carjacking,...).

Ook voor een ongeval in recht is deze waarborg belangrijk.  Er kan immers discussie ontstaan over wie in fout is; de tegenpartij kan ook een buitenlander zijn, of gewoon niet verzekerd... In deze situaties kan de vergoeding lang op zich laten wachten, terwijl de terugbetaling mits een omnium verzekering onmiddellijk geschiedt . Andere waarborgen zijn brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten, aanrijding met dieren zoals uiteengezet bij ‘kleine omnium’.
 

Vraag nu online aan Contacteer ons


  • Dekt alle schade aan je wagen.
  • Ook als je in fout bent. 
  • Brand, diefstal, glasbraak of natuurkrachten.
  • Directe terugbetaling.
 

Gelieven dit formulier in te vullen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.