Ongevallen

Op de weg: Verkeersverzekering Gezin

Medische kosten zijn gedekt

U en uw gezinsleden begeven zich veelvuldig in het verkeer; hetzij met een voertuig, de (brom)fiets, te voet, het openbaar verkeer. Een ongeval is dan ook snel gebeurd… 
Vertrouw op deze polis die voorziet in een vergoeding bij (blijvende) invaliditeit of overlijden. Ook de medische kosten worden gedekt.


In het dagelijkse leven: Ongevallenpolis

Wist u dat de meeste ongevallen niet in het verkeer plaatsvinden, maar wel in uw eigen privésfeer. Denk maar aan de ladder die wegglijdt wanneer u een lamp aan het vervangen bent of uw kind dat van zijn/haar paard valt in de manege. Eén keer slecht neerkomen en de gevolgen zijn niet te overzien. Vertrouw dan op deze polis die voorziet in een vergoeding bij blijvende invaliditeit en/of overlijden.


Polis Huispersoneel

Op het moment dat u beroep doet op huispersoneel zoals een poetsvrouw, babysit maar ook ‘helpers in geval van verhuis, klusjes, …’ treedt u op als werkgever en bent u aansprakelijk voor arbeidsongevallen. Vermits u bij wet verplicht bent uw personeel te laten verzekeren is deze polis dan ook geschikt voor tewerkstelling van derden in uw huiselijke sfeer.
 

Vraag nu online aan Contacteer ons


ENKELE KLASSIEKERS:

  • Je zoon/dochter die van zijn/haar paard valt. 
  • De poetsvrouw valt van de ladder tijdens het kuisen van de ramen. 
 

Gelieven dit formulier in te vullen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.